1 מניחים סיר עמוק בעל תחתית עבה מעל להבה בינונית ומניחים לו להתחמם. 2. מוסיפים לסיר החם את קוביות הבצל, מכסים את הסיר במכסה ומגביהים את הלהבה. מבשלים כך את הבצל כ-5 דקות. 3. לאחר 5 דקות מסירים את המכסה ומערבבים, מוסיפים שמונה כפות מים, מערבבים ומכסים את הסיר. 4. לאחר כ-10 דקות מרימים את המכסה ובודקים שהבצל החל להשחים. במידה וכן מוסיפים את התבלינים השלמים ושתי כפות מים נוספות. מערבבים, מכסים שוב את הסיר ומבשלים כשתי דקות נוספות. 5. מסירים את המכסה, מוסיפים את הג'ינג'ר והשום הכתושים מטגנים תוך כדי ערבוב כדקה. 6. מוסיפים את העגבניות ומבשלים מספר דקות עד שהעגבניות מתרככות (אם השתמשתם בעגבניות מגורדות הטיגון יארך כדקה). 7. מוסיפים את התבלינים הטחונים, מערבבים היטב ומוסיפים עוד שתי כפות מים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים יחד כ-10 דקות נוספות. 8. מוסיפים את נתחי חזה העוף ומערבבים. מבשלים מספר דקות עד שמבחינים כי העוף מתקשה מעט, מחליף צבע ומתערבב עם התבלינים. כשזה קורה מכסים את הסיר ומבשלים כחמש דקות נוספות. 9. לקראת סיום, מוסיפים שתי כוסות מים רותחים ומבשלים כעשר דקות נוספות עד להסמכת הרוטב. מקשטים בעלי כוסברה או פטרוזיליה טריים ומגישים עם אורז בסמטי.