1 שמים את פרחי הברוקולי במסננת בכיור, ויוצקים עליהם מים רותחים עד שצבעם משתנה לירוק עז. מסננים היטב (למי שאוהב ברוקולי יותר מבושל, אפשר לאדות ברוקולי טרי ל-4 דקות ב-2 כוסות מים רותחים מומלחים, לשטוף במי ברז ולסנן היטב, אך זה מפחית את הערך התזונתי). אם משתמשים בברוקולי קפוא, מפשירים ומסירים את הגבעול.
2 בצנצנת בינונית שמים את כל מרכיבי הרוטב ומנערים.
3 שוטפים היטב את חזה העוף ומייבשים. בעזרת סכין חדה מסירים חתיכות שומן וכתמים, שוטפים ומייבשים שוב. חוצים את החזות. אפשר לדפוק את חזה העוף כמו לשניצל (לא דק כמו לסקלופיני) או להשאיר אותו קצת יותר עבה, לפי טעמכם; כדי להקל על החיתוך, אפשר לעטוף את החזות השטופים והמיובשים בנייר אפייה ולשים במקפיא למשך 10-20 דקות ואז לחתוך בסכין חדה לפיסות בגודל 5x8 ס"מ.
4 יוצקים את השמן למחבת כבדה ומחממים היטב על להבה בינונית־גבוהה. מוסיפים את פיסות העוף ומקפיצים־מערבבים במשך 3 דקות. מוסיפים את פרחי הברוקולי, הגזר, הבצל הירוק והרוטב. מערבבים ומקפיצים יחד 2-3 דקות, עד שרצועות העוף מזוגגות היטב והרוטב מסמיך. מוסיפים את אגוזי הקשיו, מערבבים ומגישים.