המצרכים (8 מנות):לעוף:
לדלעת ערמונים:
אופן ההכנה:1 טוחנים את הבשר והשומן במטחנה יחד עם השום. מוסיפים רבע כוס מים קרים, מלח, פלפל ואת גרגירי הכוסברה, הכמון ועלי הורדים. מנקנקים עם המעיים, מצפים בחומוס ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית, 2 דקות מכל צד. פוזילונהטלה | צילום: צילום ביתי, mako אוכל2 את דלעת הערמונים חוצים, מוציאים את הזרעים וצולים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 30 דקות, עד ריכוך. שופטי מאסטר שף | צילום: מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשתלסלט:3 מכינים סלט מבורגול, עדשים, בצל קצוץ ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל, לימון ושמן זית. ממלאים את הדלעת האפוייה בסלט ומעל מניחים שתי נקנקיות. אפשר להוסיף יוגורט מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. >> והנה עוגה מושלמת לטו בשבט |