1 הכנת הפטה: במחבת חמה מטגנים את הבצל עם שמן הזית עד להזהבה. מוסיפים פנימה את הכבד הנקי, מקפיצים יחד.
2. מוסיפים למחבת את היין הלבן והשום. מערבבים היטב ומתבלים. מבשלים עד שהכבד מוכן. מצננים לטמפרטורת החדר.
3. במעבד מזון עם להב חדשה טוחנים את תערובת הכבד עם הביצים, מעבירים לתבנית אינגליש קייק המרופדת בניילון נצמד.
4. מקפיאים למשך לילה, לפחות. לפני ההגשה חותכים בעודו קפוא לצורה הרצויה, ואז מפשירים כשעה או יותר (הפטה לא מאבד את הצורה).
5. הכנת פסטו נענע: טוחנים את כל המרכיבים למרקם של פסטו.
6. אופן ההגשה: את התותים הפרוסים מסדרים לסירוגין לכדי מגדל עם פרוסות של פטה הכבד- פרוסת תות ועליה כבד וחוזר חלילה. מסיימים עם העוקץ של התות. מעטרים את צלחת ההגשה בפסטו נענע ובתפרחת נענע.