המצרכים (5 מנות):
למרינדה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מניחים את כנפי העוף בקערה גדולה ובוזקים מעל את הקורנפלור. מנערים היטב, כך שהקורנפלור יצפה את הכנפיים. 2 בקערה אחרת מערבבים היטב את כל מרכיבי המרינדה. מוסיפים את הכנפיים, מכסים ומשרים לילה במקרר, או לכל הפחות שעה. 3 מחממים מחבת ברזל ומשמנים במעט שמן. מוציאים את הכנפיים מהמרינדה (שומרים אותה בצד), מטגנים 5 דקות מכל צד ומוציאים. מעבירים למחבת את שאריות המרינדה, מביאים לרתיחה קלה ומבשלים לכדי צמצום, עד שמתקבל רוטב מעט סמיך. 4 מחזירים את הכנפיים ומבשלים עוד 15 דקות. הופכים מדי פעם. 5 מוציאים מהמחבת, מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים. בקרו בבלוג של מאיר קוקבוק - ביסטייל >> בשבוע שעבר הכנו דג מטוגן בטמפורה
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |