המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מתבלים את העוף באבקת שום ופלפל שחור.
2 מטגנים בסיר גדול את הבצלים הקצוצים, עד שקיפות. מוסיפים את העוף וסוגרים אותו מכל הצדדים.
3 מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ומוסיפים כוס וחצי מים. שופכים על העוף (עד כיסוי), מוסיפים את הירקות ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כשעה.
4 בחצי השעה האחרונה אפשר להוסיף עגבניות טריות או שרי מגורדות בפומפייה.
* כל מנה כוללת 400 קק"ל.
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו תבשיל בורגול, עדשים ופירות יבשים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |