1 משרים את שיפודי העץ במים למשך שעתיים.
2 חותכים את נתחי הפרגית לקוביות של 3 ס"מ. קוצצים דק את הרוזמרין, השום, הצ'ילי והג'ינג'ר.
3 יוצקים את רוטב הסויה ואת יתר החומרים לקערה, מוסיפים את קוביות הפרגית, מערבבים היטב ומניחים במקרר להשריה למשך שעה.
4 מוציאים את קוביות הפרגית מהמשרה, נפטרים מהנוזלים ומשפדים אותן על שיפודי העץ, כ-2-3 קוביות על כל שיפוד.
5 מחממים היטב מחבת פסים או גריל, צולים את שיפודי הפרגית כ-3 דקות מכל צד ומגישים חם, לצד מלפפונים חמוצים או ירקות כבושים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו תפוחי אדמה מהממים