שיפודי עוף וירקות לילדים ובכללבין קבב שמנוני לרעהו, תנו לנו להציע לכם מנה קצת יותר מעודנת ולא פחות טעימה, שמשאירה טעם של עוד ולא של "אלוהים למה אכלנו את כל זה". צריך להצטייד בחזה עוף, אבל מבחינת ירקות - אלה שבמתכון הם רק בגדר הצעה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 29/04/20 07:02
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 2 מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב. 3 חותכים את העוף לקוביות ומשרים ברוטב. 4 חותכים את הירקות הגדולים לקוביות גדולות. 5 משפדים את העוף ואת הירקות ומברישים מעט את הירקות בשארית הרוטב. 6 צולים בתנור על תבנית מרופדת נייר אפייה 20-25 דקות. |