1 לשים את כל החומרים יחד פרט למלח, אותו מכניסים אותו בסוף הלישה. הבצק צריך להיות נעים למגע ולא דביק (אם צריך מוסיפים קצת קמח). בסוף אוספים את הבצק לצורת כדור, מורחים על פניו שמן זית ומכסים במגבת לחה לכ-40 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו. 2. חותכים את הבצק ל-3, יוצרים כדור מכל שליש ומכסים במגבת לחה לעשר דקות נוספות. 3. מרדדים כל כדור לגודל הרצוי, ומכסים שוב במגבת ל-10 דקות. 4. דוקרים את הבצק במזלג ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כעשרים דקות או עד שהפיתות תפוחות ומעט זהובות. 5. שוטפים את הכרעיים, ומעסים היטב עם מעט קמח ומלח. 6. סוחטים חצי לימון ומשפשפים את העוף עם מיץ הלימון. 7. מכניסים את הכרעיים לסיר עם מים רותחים. מנמיכים את האש, מוסיפים מעט מלח ועלי דפנה. 8. במחבת עם שמן זית מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומצקת מציר העוף שהכנו, כף מלח גדושה, כפית בהרט, חצי כפית אגוז מוסקט וסומאק. 9. אחרי שהכל מוכן לוקחים את הפיתה, מניחים עליה מהבצל המטוגן ורצועות מהעוף המבושל מפזרים מעל מעט מהסומאק ומכניסים לתנור לחלקו העליון עד להזהבה ולקבלת מרקם קריספי.