1 ראשית, יש לקצוץ את הבצל ולחתוך את גבעולי הסלרי.
יש לטחון את החזה עוף ולהוסיף אליו מעט שמן זית, מלח ופלפל.
2 להוסיף למחבת רחבה שמן זית, בצל וסלרי.
לערבב מידי פעם כ3 דק.
3 נוסיף את החזה עוף ונערבב למשך 3 דק או עד שרוב החזה עוף מתחיל להלבין ולאחר מכן נוסיף את השעועית.
4 נוסיף את הפפריקה, מלח פלפל ונערבב בשנית .
5 נסגור את הסיר למשך כ15 שעה של אש נמוכה.
מידי פעם נעבור ליד הסיר ונערבב.
6 שלב אחרון חביב...
מומלץ להגיש את המנה על מצע אורז (גם פתיתים או פירה ילך סבבה ).
הגישו את המנה, תהנו ושיהיה לכם לבריאות !!