1 חותכים חזה מולרד לנתחונים.
2 משרים את חזה העופיונים בליקר הרימונים והג'ינג'ר.
3 מקלפים את הארטישוק הירושלמי, חותכים לקוביות ומבשלים עד לריכוך.
4 משאירים מעט מים, מוספים את המחמאה, המלח והפלפל וטוחנים את המסה עד לקבלת פירה.
5 בסיר נפרד, בחום נמוך, מבשלים את גרגרי הרימונים עם הסוכר ומיץ הלימון, עד לקבלת קונפיטורה, מוספים 1/2 כוס מים ומרתיחים כ-5 דקות, מסמיכים את הנוזל עם בלילה של 1/2 כוס מים קרים והקורנפלור ומוספים את הלימונית הקצוצה.
6 צולים בתנור בחום של 180 מעלות כ-30 דקות את חזה העופיונים, במחבת מקפיצים את חזה המולרד במעט שמן עם מעט מלח ופלפל.
7 חותכים את האספרגוס לרצועות באורך של 5 ס"מ, ומבשלים בישול קצר.
8 סידור הצלחת: מניחים במרכז הצלחת את פירה הארטישוק, עליו מניחים את חזה העופיון ועליו את חזה המולרד, מסביב מפזרים את האספרגוס, ובוזקים את הרוטב מסביב למנה.
>> כל המתכונים לראש השנה