1 להכנת העוף במרינדה: מערבבים את הפפריקה, כמון, שום, כוסברה ושמן זית ומשרים את העוף ללילה שלם.
2 להכנת הטחינה: טוחנים במג'ימיקס את הפטרוזיליה עם השום. מוסיפים את הטחינה ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים מים ומערבבים עד לקבלת ממרח בסמיכות הרצויה.
3 להכנת המנה: צולים את רצועות העוף על מחבת פסים. צולים גם את הטורטיות כחצי דקה בכל צד. מניחים בשליש התחתון של הטורטייה את רצועות העוף, החסה והבצל המטוגן ומגלגלים. חותכים לארבעה חלקים. יוצקים מעל כף טחינה ואוכלים בתאבון.