המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים עם מלח, דקה פחות מהוראות היצרן (אל דנטה). מסננים ומניחים בצד. 2 מחממים את השמן בסיר נפרד. מוסיפים את העוף ומבשלים מעל להבה בינונית כ-5 דקות. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות. הופכים את העוף ומערבבים מדי פעם. 3 בסיר נפרד מניחים את הפיתה עם החלק הפנימי כלפי מעלה. מניחים מעל הפיתה חצי מכמות הפסטה ומעליה מסדרים את העוף. 4 מניחים מעל את שארית הפסטה ויוצקים את מעט שמן טיגון מלמעלה. 5 מכסים את הסיר בעזרת צלחת ומבשלים על אש נמוכה-בינונית כשעה ורבע. 6 מורידים את הצלחת העליונה והופכים את התבשיל על מגש עגול. * מומלץ להגיש עם סלט עגבניות חריף. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
למתכונים פסטה ורטבים נוספים היכנסו לאתר בישולים |