קציצות עוף ברוטב עגבניותלפעמים קציצות טובות הן כל מה שצריך, לא בשביל לשנות את העולם או להחזיר את החיים למסלול (הלוואי), אלא בשביל רגע אחד מול השולחן שבו אפשר להרגיש שהכל בסדר. כשאנחנו מדמיינים קציצות טובות זה מה שאנחנו רואים
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 01/04/24 10:42
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים קציצות קטנות. 2 מטגנים את הקציצות במחבת עם מעט שמן זית מכל הצדדים עד להשחמה. 3 הרוטב: בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. 4 מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה, עד שקצת מסמיך. 5 מכניסים בזהירות את הקציצות לרוטב ומבשלים על אש קטנה עוד רבע שעה. מגישים על אורז לבן. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** אפשר לוותר על שלב הטיגון, ולהסתפק בבישול של העגבניות ברוטב. במקרה כזה חשוב להכניס אותן לרוטב רק כשהוא ברתיחה מלאה, ולהאריך את זמן הבישול לחצי שעה. |