קציצות הודו בקארי וחלב קוקוסבלי להגזים - מדובר בקציצות האפויות הכי טעימות שיצא לנו לאכול. עד כדי כך, שאפשר לוותר על הרוטב וליהנות מהן כמו שהן
| יוחנן, חנות אוכל גורמה
| פורסם 08/12/13 06:54
צילום: יוחנן, חנות אוכל גורמה
|
המצרכים (10 מנות):לרוטב:
לקציצות:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכינים את הרוטב: מאדים מעט את הבצל והגזר בשמן כ-5 דקות. מוסיפים את השום הכתוש והג'ינג'ר וממשיכים לאדות כ-2 דקות. 2 מוסיפים את קרם הקוקוס, הקארי הירוק והצהוב, המלח והזוקיני, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש. 3 מכינים את הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים ומכדררים כ-50 כדורי בשר. מניחים את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה. 4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה מאוד (250 מעלות) למשך 10 דקות (כדאי לסובב את התבנית לאחר 5 דקות לקבלת השחמה אחידה). 5 לפני ההגשה מכניסים את הקציצות לרוטב ומביאים לרתיחה. * אין להרתיח את הרוטב לאורך זמן מאחר והוא עלול "להישבר", כלומר שהשומן ייפרד מהנוזלים והרוטב יאבד את מרקמו וטעמו הטוב. 6 מקשטים עם בצל ירוק ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|