1 מכינים את הרוטב: מאדים מעט את הבצל והגזר בשמן כ-5 דקות. מוסיפים את השום הכתוש והג'ינג'ר וממשיכים לאדות כ-2 דקות.
2 מוסיפים את קרם הקוקוס, הקארי הירוק והצהוב, המלח והזוקיני, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
3 מכינים את הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים ומכדררים כ-50 כדורי בשר. מניחים את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה.
4 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה מאוד (250 מעלות) למשך 10 דקות (כדאי לסובב את התבנית לאחר 5 דקות לקבלת השחמה אחידה).
5 לפני ההגשה מכניסים את הקציצות לרוטב ומביאים לרתיחה.
* אין להרתיח את הרוטב לאורך זמן מאחר והוא עלול "להישבר", כלומר שהשומן ייפרד מהנוזלים והרוטב יאבד את מרקמו וטעמו הטוב.
6 מקשטים עם בצל ירוק ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!