1 לכנפיים: מערבבים את הביצים יחד עם הקורנפלור, המלח והפלפל הלבן לקבלת בלילה לא סמיכה במיוחד. 2. משרים את הכנפיים בבלילה 3-5 דקות. 3. בסיר גבוה מחממים את השמן, כשהוא חם מטגנים בו את הכנפיים כ-10 דקות, לאחר שמנערים אותן מעודפי בלילה. 4. מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בקערה. 5. לרוטב: מבשלים את כל חומרי הרוטב, מלבד שמן השום, בסיר קטן עד שהרוטב מצטמצם לסירופ. 6. מוסיפים את הכנפיים המטוגנות לרוטב ומבשלים עד שהרוטב מצפה היטב את הכנפיים, מוסיפים ברגע האחרון שמן השום בשביל שהכנפיים תקבלנה ברק וניחוח. 7. מעטרים ברצועות פלפל ירוק או אפונה ומגישים חם עם אורז לבן.