1 מחממים מחבת ומטגנים בשמן השומשום את הבצל הירוק והעוף כ-5 דקות.
2 מוסיפים את הגזר, הפטריות, רוטב הדגים, רוטב הצ'ילי, המלח והפלפל. מטגנים כ-2 דקות נוספות ומסירים מהאש. מצננים.
3 מוסיפים את עלי הבזיליקום ועלי נענע.
4 חותכים את עלי הפילו לרבעים ומניחים מהמלית בקצה.
5 מקפלים את שני הצדדים לכיוון המרכז ואז מגלגלים לגליל הדוק.
6 מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.
7 מערבבים את חומרי הרוטב (חוץ מהבוטנים).
8 מגישים את האגרולים על עלה חסה, ולצידם את הרוטב. מקשטים בבוטנים.