המצרכים :ל-15 אגרולים קטנים:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת ומטגנים בשמן השומשום את הבצל הירוק והעוף כ-5 דקות. 2 מוסיפים את הגזר, הפטריות, רוטב הדגים, רוטב הצ'ילי, המלח והפלפל. מטגנים כ-2 דקות נוספות ומסירים מהאש. מצננים. 3 מוסיפים את עלי הבזיליקום ועלי נענע. 4 חותכים את עלי הפילו לרבעים ומניחים מהמלית בקצה. 5 מקפלים את שני הצדדים לכיוון המרכז ואז מגלגלים לגליל הדוק. 6 מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה. 7 מערבבים את חומרי הרוטב (חוץ מהבוטנים). 8 מגישים את האגרולים על עלה חסה, ולצידם את הרוטב. מקשטים בבוטנים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|