1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מתכונים לראש השנה
2 במעבד מזון מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה.
3 מפרידים בזהירות בין העור לבשר העוף ומורחים בינם חלק מהתערובת.
4 מורחים את יתרת התערובת על העוף ותפוחי האדמה. את הלימון השלם דוחפים אל תוך העוף.
5 מפזרים את תפוחי האדמה החצויים בתבנית צלייה, עליהם מניחים את העוף, עם החזה כלפי מעלה.
6 מכניסים לתנור שחומם מראש וצולים. לאחר 25 דקות הופכים את העוף ומניחים אותו על צידו.
7 צולים 15 דקות נוספות. הופכים פעם נוספת את העוף הפעם לצידו השני וצולים עוד 15 דקות. לבסוף מניחים את העוף עם הגב כלפי מעלה וצולים עוד 10 דקות.