1 מחממים מעט שמן בווק ומקפיצים בו את הבצלים והפלפלים שתי דקות. מוציאים בכף מחוררת לצלחת. מוסיפים עוד שמן לווק כך שיתאים לטיגון עמוק. מחממים את השמן. 2. בינתיים מערבבים קמח, ביצה, מלח, פלפל לבן וסודה לקבלת בלילה אחידה. טובלים בה את נתחי הפרגיות ומטגנים עד להזהבה בשמן עמוק בווק. מוציאים בכף מחוררת לצלחת. 3. שמים את חומרי הרוטב בסיר, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים עוד חמש דקות. טועמים ומוסיפים לימון אם צריך. 4. נפטרים מרוב השמן שבווק (משאירים כשתי כפות) ומחזירים פנימה את הירקות ונתחי העוף. מוסיפים גם את ריבועי האננס. מערבבים, יוצקים את הרוטב מעל, מערבבים בעדינות ומגישים עם אורז לבן.