מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות) 1. בסיר גדול שיוכל להכיל בסופו של דבר את כל המצרכים ושניתן להכניסו לתנור (זאת אומרת סיר ללא ידיות מפלסטיק), מחממים את השמן ומטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד שהן מזהיבות (כחמש דקות מכל צד), מוציאים אותן מהסיר ומניחים בצד. 2. מטגנים כך גם את שוקי העוף וגם אותם מוציאים מהסיר ומניחים בצד, ממליחים ומפלפלים. 3. בקערה נפרדת מניחים את המקרוני ויוצקים מעליהם את השמן בו טוגנו תפוחי האדמה והשוקיים. מערבבים היטב. 4. מניחים בתחתיתו של סיר הטיגון את פרוסות תפוחי האדמה מעליהן מפזרים מחצית מכמות המקרוני ודוחסים מעט. מעל שכבת המקרוני מסדרים את השוקיים ואת הביצים הקשות-מבלי לקלפן. כעת מפזרים את המקרוני שנותרו ומהדקים מעט. 5. מטפטפים מעל התבשיל חצי כוס מים. 6. סוגרים את הסיר היטב ומכניסים לתנור למשך הלילה.