1 מחממים תנור (מי שרוצה) ל-250 מעלות וממתינים. בינתיים פורסים את הבצל לרצועות ואת השום לפרוסות.
2 מחממים מחבת עם כרבע כוס שמן זית ומתחילם לטגן את הבצל. במקביל מסדרים את הכבדים על רשת ומכניסים לתנור ל-5 דקות, עד להקזת הנוזל הדמי מהכבד (כאמור, רק מי שרוצה).
3 כשהבצל מזהיב מוסיפים לו את רצועות העוף, וממשיכים לטגן.
4 מוסיפים את הכבדים ומתבלים. הכבדים יישארו רעננים ועסיסיים, ויקבלו מרקם נימוח.
5 קורעים את הצלחת עם לחם וכוס קולה, או בתוספת של אורז או ספגטי.