1 שמים בסיר בינוני את כל מרכיבי המרינדה, מביאים לרתיחה ומצננים היטב.
2 מניחים את העוף בתבנית או בקערה, ויוצקים מעליו את המרינדה. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר חמישה ימים; מדי יום הופכים את העוף.
3 מוציאים את העוף מהמרינדה, ומניחים על רשת למשך חצי שעה לניקוז עודפי הנוזלים.
4 מחממים תנור מראש לחום נמוך (160 מעלות צ.). מערבבים בקערית את חומרי הציפוי ומורחים בהם את העוף. מניחים את העוף על רשת המונחת על תבנית אפייה וצולים 40 דקות. מצננים ופורסים. מגישים עם לחם טרי, בצל פרוס, מלפפונים חמוצים וחרדל משובח.