1 מחלקים את חזה העוף לשניים ודופקים עם פטיש שניצלים.
2 מורחים בחרדל ומניחים על כל חצי פרוסת פסטרמה.
3 מגלגלים ועוטפים בניילון נצמד ומקררים ל-30 דקות לפחות. (אפשר להשאיר במקרר עד יומיים).
4 מקמחים וטובלים בביצה, מגלגלים בביסלי המרוסק ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
5 להכנת הצ'יפס: מערבבים 150 מ"ל בירה לבנה עם 110 גרם קמח, ביצה ומלח. טובלים את הצ'יפס ומטגנים בשמן עד להשחמה יפה.
6 להכנת רוטב המיונז: קוצצים את המלפפון ומערבבים עם המיונז. מתבלים במלח.
7 להכנת רוטב הצ'ילי: מערבבים את רוטב הצ'ילי עם המיונז.