1 נשרה את חזה העוף בקערה עם רוטב הסויה למשך 10 דקות או עד שעה במקרר.
2 נסנן את חזה העוף מרוטב הסויה, נייבש מעט ונצפה בקורנפלור.
3 נחמם במחבת את השמן ונטגן את העוף דקה מכל צד, עד שהעוף מזהיב מעט (הוא ימשיך להתבשל ברוטב.) נוציא ונניח בצד.
4 נכין את רוטב הקארי הצהוב: במחבת נוספת נחמם את השמן ונטגן את השום, הג'ינג'ר והקפיר ליים במשך דקה.
5 נוסיף את הקארי ונפתח אותו בטיגון דקה-שתיים בשמן.
6 נוסיף את קרם הקוקוס, המים, הסוכר, רוטב הסויה ורוטב הדגים ונערבב היטב. נבשל על להבה נמוכה 15 דקות לגיבוש טעמים.
7 נוסיף את השעועית הירוקה ואת נתחי חזה העוף. ניצוק מהרוטב על העוף, כך שיספוג אותו היטב מכל הצדדים. נכסה ונבשל על להבה בינונית עוד 10 דקות. מומלץ להגיש על אורז.
אסייתי - הכריכה | צילום:
אפיק גבאי, אסייתי, הוצאת מודן
לעוד מתכונים מתוך הספר "אסייתי" של אליטה אופק