1 להשריה: מערבבים בקערה את חזות העוף עם יתר מרכיבי המשרה ושורים במקרר שעתיים.
2. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מחממים שמן לטיגון חצי עמוק בגובה 2 ס"מ. מוציאים את חזות העוף מהמשרה, מקמחים משני הצדדים ומטגנים עד שיזהיבו, 3 דקות מכל צד. מעבירים לתבנית ואופים 20 דקות.
3. במקביל מכינים את הירקות: מחממים מחבת פסים או משטח צלייה יצוק ברזל. מברישים את הירקות ושיני השום בשמן זית משני הצדדים, וצולים, מעט בכל פעם, עד שהירקות יתרככו. מעבירים לקערה.
4. להכנת הרוטב: מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים, יוצקים על הירקות ומערבבים.
5. להגשה: מניחים כל חזה עוף בצלחת אישית ומניחים לידם מעט מהירקות הקלויים. מגישים עם לחם טרי.