1 מכינים את הרוטב: בסיר בינוני מערבבים את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. 2. מנמיכים את הלהבה ללהבה בינונית, וממשיכים לבשל, בוחשים לעיתים קרובות עד שהרוטב מסמיך ואינו מימי. שומרים חם. 3. הכנת העוף: משמנים מחבת כבדה במעט שמן (עדיף מחבת כבדה עם פסים) צולים את העוף בצד אחד, עד שמתקבלים פסים כהים. הופכים בעדינות וצולים את הצד השני. (הופכים את העוף כשהוא נפרד בקלות מהמחבת) 4. מחלקים את הרוטב החם בין צלחות הגשה. מניחים מעליו את חזה העוף המוכן ומקשטים בעלי המרווה או הפטרוזיליה המסולסלת.