1 המסחאן: מנקים את העוף היטב, חותכים לארבעה חלקים ומתבלים בחצי מכמות התבלינים. מטגנים את העוף חצי טיגון בשמן זית, מעבירים לסיר עם מים ומבשלים כחצי שעה בסיר סגור על אש נמוכה.
2 מכניסים את העוף לתנור למשך כעשר דקות. בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן זית. לאחר מכן מטגנים את הצנוברים.
3 הלאפה: מערבבים את הכל ביחד עד שנוצר בצק. מתחילים להוסיף מים בהדרגה עד שהבצק מגיע למצב לא רך ולא קשה מדי. קורצים לכדורים ושמים בצד להתפחה עד להכפלת הנפח. מרדדים כל כדור לגודל פיתה ומכניסים לתנור לשלוש דקות עד הזהבה.
4 מוציאים את העוף, מפרקים לחתיכות ומתבלים במחצית השנייה של התבלינים. מוסיפים את הבצל המטוגן והצנובר. מכניסים לתוך תבנית שבתוכה הלאפה ואז מכניסים לתנור למשך 4-5 דקות והמנה מוכנה.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים