1 מחממים את תנור האפייה ל-150 מעלות. 2. מעבירים לסיר קטן את האורז והשמן, מבעירים תחתיו להבה גבוהה ומטגנים כמה דקות עד שהאורז מתחמם. 3. מוסיפים לסיר את המים, ממליחים, מערבבים, מנמיכים את הלהבה ללהבה הקטנה ביותר ומכסים את הסיר. 4. מבשלים את האורז 15 דקות, מכבים את הלהבה ומשאירים את האורז בסיר מבלי להרים את המכסה 10 דקות נוספות. 5. בסיר נפרד מטגנים את הבצל עד שהוא משחים, מוסיפים את הגזר, מטגנים כמה דקות נוספות, מוסיפים את התבלינים ועשבי התיבול ומטגנים 2-3 דקות נוספות. 6. מערבבים את הבצל וגזר המטוגנים עם האורז המבושל וממלאים את העוף. 7. מושחים את העוף בתערובת השמן והפפריקה. 8. מעבירים את העוף לתנור החם ואופים במשך 45-60 דקות (כשהמעטה של העוף משחים היטב והופך פריך יודעים שהוא מוכן).