1 חולטים את התה בכוס המים למשך 5 דקות 2. בסיר גדול, מעל להבה בינונית גבוהה, מחממים מעט שמן זית. 3. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא הופך לשקוף. 4. מוסיפים עוד קצת מהשמן ומטגנים גם את קוביות הבשר מכל הצדדים. 5. מוסיפים לסיר את הבהרט ואת האורז, מערבבים ומוסיפים את כוס התה. 6. מערבבים ומוסיפים מים עד כיסוי, מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה. 7. ברגע הרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20-25 דקות, עד שהאורז מוכן. זורים מעל צנוברים ומגישים.