המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מעט שמן בסיר רחב ושטוח – כזה שניתן להכניס לתנור. מוסיפים את העוף וצורבים משני הצדדים עד להזהבה (בערך 15 דקות מכל צד). 2 ממיסים את משחת הציר בכוס מים רותחים ומוסיפים אותה לסיר. בוחשים היטב, כדי להסיר את משקעי הטיגון מתחתית הסיר, ואז מוסיפים את היין הלבן, הדבש וכל שאר המצרכים מלבד הרימון. 3 מוסיפים מים כמעט עד כיסוי העוף, ומביאים לרתיחה. בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 מכסים את הסיר בנייר אלומיניום, מנקבים בו כמה חורים ומעבירים לתנור. אחרי כשעה מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עד שהנוזלים מצטמצמים והעוף מזהיב, עוד כ-20 דקות (הצמצום גורם לטעמים להעמיק). 5 מקשטים בגרגירי רימון ומגישים חם. >> בשבוע שעבר ראינו טריק מגניב להכנת קעריות טאקו
|