1 מחממים תנור אפייה לחום של 200 מעלות.
2 בסיר אובאלי, בעל מכסה שיוכל להכיל את העוף ולהיכנס לתנור, מחממים את המלח הגס עד שהוא לוהט (20 דקות עד חצי שעה) מעל להבה בינונית.
3 בזמן שהמלח מתחמם מכניסים אל תוך העוף את הלימון השלם, ג'ינג'ר, בצל ירוק ואת הלמון גראס חבוט וחתוך. מושחים את העוף בפלפל שחור וגרגירי כוסברה.
4 כשהמלח לוהט מעבירים חצי מכמות המלח לקערה, מניחים את העוף בסיר המלח (מעל מחצית כמות המלח שנותרה בו) ומכסים אותו היטב במחצית כמות המלח שזה עתה הוצאנו מהסיר. משאירים את העוף בסיר כ-10 דקות (עדיין מעל להבה בינונית). במשך העבודה עם המלח חשוב לזכור שהוא לוהט לכן יש להימנע מלגעת בו עם הידיים.
5 מכסים את הסיר ומעבירים את הסיר המכוסה לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ-45 דקות.
6 מוצאים את הסיר מהתנור ובזהירות בעזרת מרית וכף עץ, או שתי מריות מוציאים את העוף מהסיר. בעזרת מטלית בד או נייר מטבח מנגבים בעדינות מהעוף את כל המלח שנותר עליו- זהירות, הוא לוהט.
7 חותכים את העוף לפרוסות בעזרת קופיץ חד ומוציאים את חומרי המילוי שסיימו את תפקידם.
8 מכינים את הבק צ'וי: מחממים במחבת את ארבע כפות השמן, כשהוא לוהט מטגנים בו כדקה את שיני השום והג'ינג'ר.
9 מוסיפים את הבצל הירוק ואת הבק צ'וי. מטגנים דקה, מוסיפים מלח, פלפל, מעט מים ומערבבים דקה נוספת.
10 מכינים את הרוטב: מחממים שמן במחבת, כשהוא חם מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והפלפל החריף. מטגנים כדקה.
11 מוסיפים את הסויה יין האורז והסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים כשתי דקות ומסירים מהאש.
12 מניחים את הבק צו'י המוקפץ בכלי הגשה, מעליו מניחים את העוף הפרוס ומעל הכל יוצקים את הרוטב. מפזרים בצל ירוק ומגישים.