1 מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הקציצות. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים קציצות.
2 מחממים במחבת גדולה ורחבה שמן, ומטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים. מוציאים מהמחבת ומניחים על נייר סופג.
3 מטגנים במעט שמן זית את כל מרכיבי הרוטב, חוץ מהשעועית, העגבניות והשמיר.
4 לאחר שכל הירקות התרככו, מוסיפים את השעועית יחד עם העגבניות וממשיכים לבשל עוד מספר דקות.
5 מסדרים את הקציצות מעל הרוטב וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כ-10 דקות.
6 לפני ההגשה, מפזרים מעל את השמיר ומזלפים מעט שמן זית.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!