1 מערבבים היטב את חלקי העוף במשרה ומניחים לחצי שעה לספיגת טעמים.
2 פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות עם הקליפה ומתבלים בתבלינים בהם תיבלנו את חלקי העוף, ללא השמן.
3 משרים את האורז במים רותחים לעשרים דקות ובינתיים מטגנים את הבצלים שקצצנו דק בשמן זית, עד הזהבה.
4 מסננים את האורז ממי ההשריה, מוסיפים את הבצל המטוגן ועלי הפטרוזיליה הקצוצים ומתבלים בתבלינים בהם תיבלנו את העוף.
5 ממלאים בשקית קוקי גדולה את חלקי העוף ,תפוחי האדמה והאורז בשכבות, על מנת שכל המרכיבים יתפזרו באופן שווה בתוך השקית ותהיה ספיגת טעמים שווה לכל המרכיבים.
6 יוצקים פנימה 2 כוסות מרק העוף וסוגרים היטב את השקית.
7 מחוררים כמה חורים עם קיסם להוצאת לחצים ואופים בתנור למשך שעתיים בחום בינוני.
8 הופכים בזהירות פעם אחת את השקית על מנת שתהיה השחמה יפה גם בצד השני של החגיגה.