הסופריטו הכי טעים בעולםעוף, תפוחי אדמה ובטטות בסיר טעים אחד, שעולה כולו 40 שקל![]()
צילום: אלקנה ביטון
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר שמן עמוק לטיגון. 2 מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, וחותכים לחתיכות בינוניות. שוטפים ומייבשים. 3 מטגנים את תפוחי האדמה עד להשחמה, מוציאים למסננת וממליחים. עושים אותו הדבר עם הבטטות. 4 שוטפים את העוף ומייבשים. 5 מחממים טוב טוב רבע כוס שמן בסיר גדול. מניחים את העוף בשמן בזהירות (השמן קופץ) ומטגנים עד שמתחיל להשחים. 6 מוסיפים את השום והבצל, ונותנים להם טיגון ביחד עם העוף. 7 כשהעוף משחים יפה ממליחים ומפלפלים, ומוסיפים את הרוזמרין. מפזרים את תפוחי האדמה ומעליהם את הבטטות (שהן הכי עדינות), ולא מערבבים. 8 מרתיחים מים בקומקום ומוסיפים עד חצי גובה הסיר. מכסים ומבשלים על אש בינונית כ-45 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|