המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ומשהים במקרר כשעה. 2 יוצרים 30 קציצות קטנות ופחוסות מעט, בידיים רטובות או משומנות. 3 מחממים שמן לטיגון בסיר רחב בגובה כ-3 ס"מ על להבה בינונית. מטגנים את הקציצות 7-5 דקות, עד שהן משחימות. מספיגים על מגבות נייר ומגישים מייד. להכנת הרוטב: 1 מחממים סיר רחב עם השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום, הלימונים ואת התבלינים. מערבבים כ-2 דקות ומוסיפים את העגבניות ואת הרסק. מערבבים ומוסיפים את המים. 2 מביאים לרתיחה עדינה, מוסיפים את הקציצות, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות. התבשיל משתבח אחרי לילה במקרר. מגישים עם אורז או פתיתים או קוסקוס ועם שעועית ירוקה חלוטה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|