1 מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה בעלת שוליים גבוהים. מעבירים את שוקי העוף ומטגנים היטב מכל הצדדים 10-15 דקות. מוציאים ושומרים בצד.
2 יוצקים את השמן הנותר לאותה מחבת ומחממים היטב. מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד להזהבה כ-10 דקות.
3 מוסיפים את הבצל הירוק ומטגנים כשתי דקות נוספות. מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב כשתי דקות. מוסיפים את הקישואים, חלב הקוקוס והפסטו ומביאים לרתיחה.
4 מנמיכים את האש ומבשלים 6 דקות עד שהפתיתים תופחים וכמעט מבושלים.
5 מחזירים פנימה את שוקי העוף ומסדרים אותן יפה כך שיהיו מכוסות קצת בפתיתים. אם יש צורך מוסיפים עוד רבע עד חצי כוס מים רותחים (הקישואים גם מגירים נוזלים כך שלא בטוח שיהיה צורך).
6 מתבלים במלח ופלפל, מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות נוספות או שמעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים 20 דקות בכלי לא מכוסה.
מגזין 'טעימות' הינו מגזין המזון הכשר למהדרין היחיד מסוגו ויוצא לאור כ-7 שנים. במגזין ניתן למצוא את טובי השפים, הצלמים והסטייליסטים בארץ.
ניתן להשיג את המגזין בלמעלה מ-400 נקודות מכירה ברחבי הארץ.
לברור נקודות מכירה ולרכישת המגזין חייגו: 077-2020520