מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

טאג'ין מתוק

קדירה ארומאטית של שוקי עוף עסיסיים בשילוב פירות מיובשים

https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-55e2ae8f6a67911004.htm|מסעדת גספאצ'יו| פורסם16:01
טאג'ין עוף מתוק (צילום: מסעדת גספאצ'יו)
צילום: מסעדת גספאצ'יו
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 200 גרם מיקס פירות יבשים :תאנים ,משמש,שזיף ללא חרצן,צימוקים,אגוזי מלך, פיסטוק

  • 50 גרם סוכר
  • חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 מקל קינמון
  • 3 כפות דבש פריחת בצל
  • 3 כפות ברנדי
  • 2 בצלים קצוצים מטוגנים
  • 4 שוקי עוף טריים
  • כף שמן זית

אופן ההכנה:

1משרים את הפירות היבשים במים פושרים כחצי שעה ומסננים. 2. מחממים מחבת על להבה עדינה מוסיפים את השמן ומטגנים את שוקי העוף כ 3 דקות. 3. מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב מוסיפים את הג'ינג'ר והבצל מטגנים עוד דקה לפתיחת הטעמים ומוסיפים את יתר המרכיבים. 4. מבשלים יחד כ- 10 דקות למיזוג החומרים ומעבירים לטאג'ין להמשך אפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. 5. אופים יחד כ -35 דקות. מגישים בטאג'ין חם מקשטים במקל קינמון וענף תימין .

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il