1 דופקים את חזה העוף בעזרת פטיש שניצלים לעובי דק ככל האפשר. חותכים אותם לרצועות באורך 10 ס"מ, מניחים תמר מגולען בקצה אחד וכורכים לגלילה.
2 חותכים את החלק העבה של הבצלים לקטעים של 1-2 ס"מ. משפדים בצל, גלילת עוף ממולאת ושוב בצל על שיפודי במבוק קצרים. מניחים בתבנית רדודה, רצוי בשכבה אחת.
3 מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה ומושחים את השיפודים בתערובת. משהים שעה.
4 צולים את השיפודים מתחת לגריל בתנור הביתי או על גריל פחמים דקות אחדות מכל צד. מסירים מהאש ומושחים את שארית המרינדה.
5 מגישים בלוויית רוטב סויה או רוטב טריאקי, לטבילה.
1. מרדדים את חזה העוף בעזרת פטיש שניצלים לעובי דק ככל האפשר. חותכים אותם לרצועות באורך 10 ס"מ, מניחים תמר מגולען בקצה אחד וכורכים לגלילה.
2. חותכים את החלק העבה של הבצלים לקטעים של 1 – 2 ס"מ. משפדים בצל, גלילת עוף ממולאת ושוב בצל על שפודי במבוק קצרים. מניחים בתבנית רדודה, רצוי בשכבה אחת.
3. מערבבים היטב את כל חומרי המשרה ומושחים את השפודים בתערובת. משהים שעה.
4. צולים את השפודים מתחת לגריל בתנור הביתי או על גריל פחמים דקות אחדות מכל צד. מסירים מהאש ומושחים את שארית המשרה.
5. מגישים בלוויית רוטב סויה או רוטב טריאקי, לטבילה.