1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2. בקערה שמים את הזיתים, שמן הזית, השום, התימין, הפלפל, 4 מגבעולי הרוזמרין וחצי מכמות המלח הגס ומערבבים בכף גדולה. 3. ממלאים את העופיונים בתערובת הזיתים, מורחים אותם בשאריות הנוזל מתחתית הקערה, מפזרים מעל את שארית המלח ומכניסים לתבנית עמוקה. 4. בחוט קשירה קושרים את רגלי העופיונים ומניחים גבעול רוזמרין צמוד לכל עופיון. 5. מכניסים לתנור ל-40 דקות, 20 דקות מכל צד. מתחילים כאשר הגב פונה כלפי מעלה ואז הופכים. 6. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד. 7. נשמר עד יומיים במקרר בכלי אטום. מחממים לפני ההגשה.