סיר עוף, תפוחי אדמה וקישואיםארוחה עשירה וטעימה שאת כולה מכינים בסיר אחד - יש יותר טוב מזה לצהריים של אמצע שבוע? אין. יודעים מה? מוכנים לחתום על מנה כזאת גם לארוחת שישי. טעים בטירוף, פשוט ובלי יותר מדי בלגן![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את פרוסות הבצל, העגבניות והשום כ-6-7 דקות. 2 מוסיפים לסיר את נתחי העוף ובמשך רבע שעה צורבים היטב כל נתח משני צדדיו עד לקבלת הזהבה עמוקה. ![]() 3 מוסיפים לסיר את פלחי תפוחי האדמה ופרוסות הקישואים ואת התבלינים. 4 מוסיפים לסיר כ-3 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומורידים לאחר מכן ללהבה נמוכה-בינונית. 5 מבשלים שעה וחצי (אפשר גם שעה ורבע). במידה שנותרו הרבה נוזלים בסיר - מסירים את המכסה, מגבירים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב עד הסמכה. ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|