
סיר עוף, תפוחי אדמה וקישואיםארוחה עשירה וטעימה שאת כולה מכינים בסיר אחד - יש יותר טוב מזה לצהריים של אמצע שבוע? אין. יודעים מה? מוכנים לחתום על מנה כזאת גם לארוחת שישי. טעים בטירוף, פשוט ובלי יותר מדי בלגן
ענת אלישע https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-f3c89629e162871026.htm
| mako אוכל
| פורסם 31/10/23 07:15
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את פרוסות הבצל, העגבניות והשום כ-6-7 דקות. 2 מוסיפים לסיר את נתחי העוף ובמשך רבע שעה צורבים היטב כל נתח משני צדדיו עד לקבלת הזהבה עמוקה.
סיר עוף עם קישואים ותפוחי אדמה (ועגבניות ובצל) | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
3 מוסיפים לסיר את פלחי תפוחי האדמה ופרוסות הקישואים ואת התבלינים. 4 מוסיפים לסיר כ-3 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומורידים לאחר מכן ללהבה נמוכה-בינונית. 5 מבשלים שעה וחצי (אפשר גם שעה ורבע). במידה שנותרו הרבה נוזלים בסיר - מסירים את המכסה, מגבירים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב עד הסמכה. לבלוג של ענת אלישע https://www.anatelisha.co.il/ ולאינסטגרם שלה https://www.instagram.com/anat_elisha_kitchen/
סיר עוף עם קישואים ותפוחי אדמה. תנו לו להתבשל בכיף שלו | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
בתיאבון!
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |