כדורי שניצל ממולאים וסופר סופר פריכיםטרנד הקדאיף כאן, והוא לא מתכוון ללכת לשום מקום – אז בואו ננצל אותו דווקא למנה מלוחה, ונכין כדורי שניצל ופירה בציפוי הכי פריך שאתם יכולים לדמיין. ספרו לפירורי הלחם שבארון שהפעם הם פטורים |
המצרכים :ל-12 כדורי שניצל:
למילוי:
לציפוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מתחילים במילוי: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר במים עד לריכוך, מסננים ומועכים לפירה. מתבלים במלח. 2 מערבבים בקערה את העוף הטחון, מלח ופלפל שחור. 3 לוקחים חופן קטן מתערובת העוף ומשטחים על ריבוע של ניילון נצמד. מניחים במרכזו כפית מהפירה וסוגרים את הניילון – וכך את הקציצה (אפשר להשתמש בשקית זילוף, לא חובה). אם הניילון נדבק לעוף הטחון מכניסים למקפיא ל-5 דקות, ואז הוא ישתחרר בקלות. 4 טובלים את כדורי העוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בקדאיף הקצוץ. 5 מטגנים בשמן עמוק 2-3 דקות, עד הזהבה. מגישים עם קטשופ ומיונז (או מה שאוהבים). לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה ![]() ![]() בתיאבון!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|