1 מטגנים את הבצל והכרישה על אש גבוהה עד שהם מתרככים, מוסיפים את גבעולי הסלרי, הפטרוזיליה והכוסברה (משאירים מעט בצד להוספה בסוף). ממשיכים לטגן עד שהבצל מזהיב.
2 מוסיפים את העוף וצורבים אותו מכל הצדדים עד לקבלת צבע זהוב.
3 מנמיכים את האש ומוסיפים את תפוחי האדמה והשום. מתבלים לפי הטעם. מערבבים את הכל ביחד ומאדים כ-5 דקות.
4 מוסיפים מים עד לכיסוי תכולת הסיר ומבשלים כ-10 דקות על אש גבוהה. מנמיכם את האש ומבשלים 35 דקות נוספות.
5 מוסיפים את האפונה ומפזרים את שאר הכוסברה והפטרוזיליה מעל התבשיל. ממתינים 7 דקות ומכבים את האש.
המתכון באדיבות גואטה שוק צפון, ראול ולנברג 20, תל אביב