1 מערבבים בקערה את נתחי העוף, הקארי, הבצל הירוק, מיץ הלימון וגרידת הלימון, ומשהים לשעה.
2 מחממים מחבת כבדה, מוסיפים 2 כפות מהשמן ואת שני סוגי הפלפלים ומטגנים כ-5 דקות עד שהפלפלים משנים את צבעם. מעבירים לקערה.
3 מוסיפים לאותה מחבת את יתרת השמן ומטגנים את נתחי העוף בשלושה מחזורים, כ-3 דקות מכל צד, עד שצבע העוף משתנה.
4 מחזירים למחבת את הפלפלים, את כל נתחי העוף, רוטב הסויה ורוטב הדגים ומערבבים. מבשלים דקה. מגישים על אורז לבן ומפזרים מעל את הבוטנים.