כבדים בסילאן ופירהמתכון לארוחה טעימה ומזינה בפחות משעה. שילוב נהדר בין הכבדים לרוטב מתקתק![]()
צילום: אסף רונן
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מרתיחים את תפוחי אדמה בסיר עם מים עד שהם מתרככים (כ-15-20 דקות). 2 במקביל מטגנים במחבת רחבה את הבצל 5-10 דקות, מוסיפים את השום והכבדים ומטגנים עד שהם זהובים ולא יותר מדי רכים. 3 מוסיפים את הסילאן, עלי הדפנה והתבלינים ומערבבים. 4 מסננים את תפוחי האדמה, מוסיפים שמן (אפשר ועדיף שמן זית), עירית, מלח ופלפל שחור ומועכים לפירה. 5 מניחים בצלחת הגשה את הפירה, ומעליו את הכבדים עם הבצל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|