המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 צורבים את העוף קלות בשמן זית בסיר רחב שיכול להיכנס לתנור. מוציאים לקערה. 2 מכניסים לסיר את הבצלים, הפלפל החריף, העגבניות והתבלינים ומטגנים להשחמה יפה. 3 מחזירים את חלקי העוף. מערבבים בקערה רסק עגבניות ומים ושופכים על העוף. 4 מביאים לרתיחה ומוסיפים את הזיתים. 5 מבשלים על אש קטנה כשעה. 6 מחממים תנור ל-180 מעלות, ומכניסים את הסיר ללא כיסוי לכחצי שעה, להשחמה. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם בתיאבון! |