1 לקציצות: קוצצים את הבצל ומגררים את הקישוא והגזר. מערבבים את שלושתם יחד. קוצצים או טוחנים את חזה העוף ומוסיפים לתערובת. מתבלים במלח ופלפל.
2 קוצצים או טוחנים את חזה העוף ומוסיפים לתערובת. מוסיפים גם ביצה ופירורי לחם ולשים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצרים מהתערובת קציצות מאורכות. טובלים כל קציצה בקמח, לאחר מכן בביצה ובפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן, עד שהקציצות זהובות מכל הצדדים.
3 לרוטב: קוצצים את הבצל והשום ומטגנים אותם במחבת. מוסיפים את העגבניות הקצוצות והרסק, ומתבלים במלח, פלפל ו-2 סוגי הפפריקה. פורסים פרוסות דקות של בטטה ותפוח אדמה ומוסיפים לסיר הרוטב. מבשלים כ-15-20 דקות עד שהרוטב מוכן. מכניסים את הקציצות המטוגנות לרוטב לבישול קצר של כ-10 דקות.
4 לאורז הלבן: מחממים 2 כפות שמן בסיר. מוסיפים את האורז (השטוף), מערבבים ומוסיפים מלח ופלפל. שופכים 2 כוסות מים רותחים ומערבבים. כשהמים בסיר רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-7-10 דקות. פותחים, מערבבים במזלג ומשפרים טעמים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל מתכוני התכנית