להכנת האורז:1 מרתיחים בסיר קטן את המים ומוסיפים את המלח והפלפל השחור.
2 מטגנים את האורז ההודי עם שמן הזית בסיר.
3 כשהמים רותחים מוסיפים את המים לאורז ההודי ומכסים למשך כ-20 דקות באש נמוכה
להכנת הפרגית:4שמים את הפרגיות בקערה עם שמן זית ופפריקה מתוקה ומערבבים. מכסים בניילון נצמד לכ-20 דקות.
להכנת הרוטב:
5חותכים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים בשמן הזית עד להזהבה.
6מוסיפים את התימין ואת הפלפל החריף.
7מוסיפים את חלב הקוקוס עד לרתיחה ומוסיפים את הקארי המלח והפלפל השחור ומצמצמים עד להסמכה.
8שהאורז מוכן מערבבים בעדינות.
9מטגנים את הפרגיות בשמן הזית במחבת גדולה עד להשחמה.
להגשה:
10 שמים מעט מהרוטב בצלחת מעט עמוקה.
11 משמנים רינג או קערה קטנה, שמים בו את האורז ודוחסים מעט.
12 הופכים בעדינות על הרוטב ומניחים מעל את הפרגית. מקשטים במעט תימין ועירית קצוצה.