1 מערבבים את השום, הפלפל, המלח ועלי הדפנה ומורחים היטב את שוקי האווז בתערובת. מניחים בתבנית צלייה וצולים בחום של 180 מעלות כשעה. מדי פעם מרטיבים את השוקיים בשומן שניגר מהבשר. 2. מחממים את שומן האווז במחבת גבוהה ומטגנים בו את הבצל והתפוחים עד שהם משחימים מעט. ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את הכרוב לטיגון קצר. מוסיפים את כל שאר החומרים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כעשרים דקות. 3. מוציאים את השוקיים מהתבנית. מניחים במרכז שש צלחות מעט מתערובת התפוחים והכרוב, ומניחים את השוקיים מעל.